Tidigare produkter


Hem

 KB-Teknik

 Produkter

 Partners

Kunder

 Kontakt

 

 

 


Bromsar och tryckluftssystem för räls- och tunga landsvägsfordon 

KB-TEKNIK Radiostyrning av växellok har mångårig erfarenhet av konstruktion / utprovning och tillverkning av bromsar och bromssystem för såväl spårbunden som tung landsvägstrafik. Vi har goda kontakter med flertalet tillverkare av bromsar och bromssystem (Knorr,  Wabco, Haldex, Faiverley etc.) Vid modernisering av trycklufts- bromssystem för tex. växellok, har vi bla. levererat: bromsenheter,  bromsventiler, styrventiler för radiostyrning, luftorkar och torkmedel samt EP-ventiler för motorstyrning mm. Vi kan även kunnat leverera bromsbelägg lämpliga för industrilok och andra fordon med höga bromskrav. Ombyggnad av bromsar och bromssystem

Industribromsar Vi har även kunnat leverera bromsar av typ "industribroms" för tex. hamnkranar, testriggar, truckar etc.

 

 

Allmän maskinkonstruktion och CAD-ritning.Genom vårt breda arbetsområde har vi  kunnat erbjuda konstruktion, CAD-ritning, tillverkning och utprovning av mekaniska konstruktioner. Kunde vi inte själva utföra uppgiften, samarbetade vi med specialister inom hydraulik, elteknik, glasfiberteknik mm.

 

Har ni frågor om äldre jobb vi varit inblandade i, så  kontakta oss. gärna!

Tillbaka